Blogok

Medvehagymás pesztót

azért csináltam, mert Nigella Lawson megfenyegetett, hogy ez az utolsó esélyem. Legalább is ez állt a mail tárgyaként, majd lentebb a recept maga. Megijedtem, hátha Nigella tanult valamit az urától, és akkor a fele sem tréfa, féltettem a nyakamat, inkább elkészítettem gyorsan.
 

Kaliforniai sajttortá

nak nevet adó állam az USA legnépesebb állama, a Csendes-óceán partján helyezkedik el. Örök napfény, félmeztelen, kigyúrt macsók a strandon, béjvacs, tökéletes testű lányok, 90-60-90. Ott ilyen süteményt nem esznek, csak néhány levél salátát, dresszing nélkül. Érthetetlen a név.
 

Középkor

ú, aki a fiatal felnőttkor utáni nagy életszakaszát éli, már harmincöt–negyven évén túl van, de még nem érte el a hatvanat. Egy középkorú ember még lehet fiatalos.
 

Rasszizmus

Mama

Szalmakalapot

Repülés

Édes hazugságok

at mondj nekem, édes, kis hazugságokat, éneklik régi, kedvenc slágeremben.
 

Medvehagymás pogácsá

t sütöttem ma. Mindenki annyira odáig van ezért a hagymáért, gondoltam, kipróbálom én is. Egyszer már kísérleteztem vele, akkor úgy gondoltam, maradok a kevésbé szagos változatánál, a gyöngyvirágnál. Azzal sem arattam sikert, hiába ültettem el a bokrok árnyékába, nem bújtak elő.
 

Trükk

mikor lélegzet-visszafojtva figyeled, ahogyan a bűvész bárdján megcsillan a reflektorfény, és a penge dobpergés közepette belehasít a bikinis szépség bőrébe. Nem fröcsög vér, a lány szép csendesen kettéválik, egy szebb és egy jobb részre. Varázslatos. A titok önmagában semmi, de a trükk, amihez felhasználod, az minden.