A szüzesség szűkebb értelemben a nő nemi érintetlenségének a kifejezése, vagyis annak, hogy még férfival nem közösült. Tulajdonképpen etikai fogalom, amely azon alapszik, hogy a leány nemi érintetlensége nagy erkölcsi beccsel bír. A szüzesség bizonyítékának a szűzhártya épségét tekintik, amely közösülésnél rendszerint egy vagy több helyen beszakad és vérzik. (Vagy egyáltalán nem, mert annyira rugalmas, és akkor balhé van.) A fogalom eredetileg nőkre és férfiakra egyaránt vonatkozott.

Kicsikével a Tinderen ismerkedtünk meg, olyankor, mikor Kutyuska eltűnt a balfenéken. Értsd, üzleti ügyei a világ másik, gyakran rizikós biztonsági helyzetű, esetleg egészségügyi veszélyt hordozó szegletébe szólították, ahova én nem tudtam vagy akartam vele menni, és csupán zavartam volna. Az ilyen sztorik sokszor a tervezettnél hetekkel tovább tartottak, és kedvéből vagy erejéből csak néhány emoji írására futotta, még normális beszélgetésre sem. Tudjátok mi a véleményem a Tinderről, szóval valószínűleg sejtitek a végkifejletet. Mégis miért használtam? Mert gyorsan szerettem volna valamit, valakit, itt, helyben.

Na, gyorsaság az megint nem volt. Kicsike, aki nevét nem a kora után kapta, harmincnyolc éves, ugyan fiatalabb nálam, de nem megdöbbentően, sokkolóan fiatal, nem szeretem a tanítónő szerepet. Aztán majdnem mégis ott landoltam, ennyit a sztereotípiákról, de ne rohanjunk előre. Viszonylag gyorsan eljutottunk az erotikus chathez, bár virtuális szexet nem akart, amit nem bántam, mert sok férfinál ennyiben marad a dolog, kielégül a kamerán keresztül, én meg le vagyok ejtve. Még a szövegeim hatását is illusztrálta, küldött néhány képet az álló farkáról, ami nem volt rossz látvány, ahogyan a profilképe sem, fiús arcú, kedves barna férfi, mint minden második a pesti utcán.

Nyélbe akartam ütni a találkát, mielőtt még Kutyuska hazakeveredik, (olyankor nincs szükségem senkire, a napi három szex teljesen ellazít és boldoggá tesz, hihetetlen, ahogyan a második alkalom után hárpiából átcsúszom angyalkába, mennyei érzés), meg nem is érdekelt a személyisége összes rejtelme, nem akartam hozzá menni, hiszen már van férjem. Megbeszéltem vele egy randit, mondjuk tény, én javasoltam. Megegyeztünk a helyben és az időben. Aznap reggel küldött egy üzenetet, amivel lemondta, közbejött valami, halaszthatatlan. Rendben megértem, akkor mikor helyette. Nagy nehezen, két nap múlva mondta, következő szerda. Szerdán délben megint rám írt, sajnos nem tud jönni, nagyon szeretne ugyan, ne haragudjak. Mivel Kutyuskán edződtem, semmin sem csodálkozom, nála minden flexibilis és az újra tervezés funkció a leggyakrabban használatos tevékenység. Munka, dolgozzon csak. Egyéb nem lehet, hiszen állandóan bombázott szexi szövegekkel, mit csinálna velem, hogyan nyalogatná végig a bőröm minden centijét, tépné kócos hajamat. Ja, és miben legyek. Csak pirosban.

Így mikor már tizenöt perce ültem a kávézóban, és kaptam fel a fejem minden ajtónyitásra, mértem végig minden belépő hímneműt, akik közül páran mellém is telepedtek volna, sem kezdtem el gyanakodni. Fél óra múlva kifizettem az eszpresszóm, túl sok elpazarolt idő és lehetőség. Még egyszer ellenőriztem a telefonom, és csak azért nem tiltottam le, mert hátha elütötte egy autó idefelé jövet. Aztán meg már elfeledkeztem róla. Szombaton hosszú litánia érkezett tőle. Rettentően sajnálja, hogy nem tudott jönni. Ő a mamájával él, soha nem is lakott máshol. Először az anyja fodrászhoz készült, de a nő áttette az időpontot, így az anyja otthon maradt. Aztán bridzsparti lett volna, mint minden szombaton, de ketten lebetegedtek, elmaradt. Legutóbb pedig nem engedte el, mert éppen ment a kedvenc sorozatuk, és az anyja nem akarta egyedül nézni. Kicsike nagyon szeret a mamájával élni, de jó lenne már egyszer végre élőben is kipróbálni, amit a pornóban lát. Amikor ugyanis a mamája kihúzza a lábát, Kicsike szexfilmeket néz, és arra rejszol. Tulajdonképpen még szűz, ha úgy vesszük. Ezért szeretne velem találkozni, mert én elég tapasztalt vagyok, hogy megtanítsam. Ezen a ponton töröltem a levelet, a maradék szöveg olvasása nélkül, és letiltottam.

A tokiói egyetem kutatása szerint a harmincöt és harminckilenc év közötti japán férfiak 9,5 százalékának nem volt még semmilyen szexuális kapcsolata. Istenem, hova jutott ez a világ, micsoda pazarlás.

Az egyedül alvás a szexuális tehetség elvesztegetése.