A lesifotós, olaszul paparazzo, ha többen vannak paparazzi, ha meg nő az illető, akkor paparazza olyan újságíró, aki rendszerint hírességekről: filmsztárokról, politikusokról, sportolókról vagy celebekről, illetve azok családjáról, otthonáról készít a valóságot kozmetikázatlanul bemutató fényképet. A paparazzó szó eredeti jelentése moszkitó, Fellini Dolce vita c. filmjében használták először, a fotós szereplő kellemetlenkedései, idegesítő természete miatt. A lesifotó jellemzően váratlanul, a fényképezett személy engedélye nélkül vagy kifejezett tiltása ellenére készül. A képek értékét így nem a beállítás, a technikai tudás, sokkal inkább az alany magánéletéről közölt többlet információ jelenti. Jellemzően teleobjektívvel készülnek a fotók, bár ma már használnak drónokat is. Akkor váltak a paparazzik hírhedtté, amikor Diana hercegnét és szeretőjét üldözték Párizsban, és ők az Alma-rakpart aluljárójában menekülés közben balesetet szenvedtek és szörnyet haltak.

Kutyuska retteg attól, hogy lesifotósok kapják le, és akarata ellenére bekerül a bulvármédiába, valamilyen előnytelen képpel vagy illetlen helyzetben. Szerinte nem blamálhatja a családját, nem hozhat rájuk szégyent, tudnia kell, hol a helye. Ezért minden alkalommal, amikor könyörgök, vegyük fel a szeretkezésünk, hogy később visszanézhessük, hogy végre elém is ugyanolyan gyönyörű látvány táruljon, mint általában elé, határozottan visszautasít. Hiába bizonygatom, azonnal töröljük, amint megnéztük, meg van győződve róla, minden felkerülhet a netre. Természetesen az ő telefonjával készülne a film, nyaggatom tovább. Az csak az igazán veszélyes, hárít, utána biztosan kémkednek hackerek. Szó sem lehet meztelenkedésről.

Figyelmeztetem, megismerkedésünkkor küldött néhány pucér fotót. Elkomorul az arca, lemondóan legyint, hát igen, egy időben, amikor túl kanos volt, elkövetett hibákat, de csak farokszelfiket küldött, őt, Kutyuskát, nem lehet rajta beazonosítani. Mosolygok, ó, dehogy nem, nálam létezik egy teljes alakos verzió, a gyönyörű, izmos testével, meg a felfaltam a kanárit elégedett kandúr mosolyával, a fürdőszobában tükröződve, fejtől térdig. Mérgesen rám mordul, azonnal töröljem ki. Megnyugtatom, biztos helyen őrzöm, nem a telefonom képei között, viszont szükségem van a látványra. Amikor éppen megőrülök a hiányától, mert a világ másik végén oldja meg az üzleti problémáit, ahol én csak zavarnék, amikor még csupán gondolni sem tud élvezetekre, de azért becsúszik egy-egy orosz ribi, mert arra jártak és nem is szórakozott velük jól. Hajthatatlan vagyok, feladja.

Legközelebbi útjáról küld nekem egy videót az ajándékról, amit vett nekem. A játékszer neve Cock cam, póriasan farokkamera. Egy kis puha gumigyűrű, hasonlít a Kettes számúval gyakran használt vibrációshoz, rajta egy kis pöcök a kamera. Mókásan reklámozzák, egy adrenalinfüggő sárkányrepülő akasztja a pucér szerszámjára és használja Gopro helyett, a nagypapájára emlékezve, aki azt tanította neki, élvezze a pillanatot. Remek, minden vágyam volt, hogy dugás közben láthassam a vaginaizmaim és a méhnyálkahártyám, meg a kitörő vulkánt a szöveteken elterülő lávával, hurrá.

A férfi olyan, mint egy nyitott könyv, agysebészetről, latinul írt nyitott könyv.